Sandra Brown: Likaista peliä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jalkapallon entinen supertähti, Griff, vapautuu vankilasta. Hän istui viisi vuotta epäiltynä murhasta ja sopupelistä. Rahaa ei ole, yllättäen töitäkään ei löydy ja kaikki halveksivat häntä menetettyjen mahdollisuuksien takia. Maine on mennyt kaikkialla eikä hyvältä näytä ja mies alkaakin käydä kuumana.

Äkkiä hänellä tarjotaan varsin erikoista toimeksiantoa sekä runsasta rahapalkkiota. Tehtäväkään ei ole kovin vaikea eikä mielenkiinnoton. Lopullisesta toteutumisesta luvataan jopa miljoonapalkkioita. Griffillä ei ole aavistustakaan siitä, että hän on itse joutunut pirullisen psykopaatin ja tunteettoman joukkion armoille.

Ettei kaikki kävisi liian helpoksi, hän rakastuu toimeksiantajan vaimoon, Lauraan. Tästä alkaakin varsinainen soppa kiehua. Toimeksiantaja tapetaan merkillisissä oloissa ja hänen avustajansakin katoaa salaperäisesti. Griff yritetään saada pois kuvioista keinolla millä hyvänsä. Häntä jahtaa poliisi, jolla ei itselläkään ole mikään hyvä maine. Lisäksi kintereillä on muitakin hänen henkensä tavoittelijoita. Mukaansa Griff ottaa lopulta myös Lauran, koska näyttää siltä, että tämäkin henki on vaarassa.

Brown on jälleen kirjoittanut jännärin, jossa on vankkaa otetta, vauhtia ja todenomaisiakin tilanteita. Psykologinen trilleri, jossa mieleltään sairas mies pyrkii ostamaan kaiken haluamansa. Valitettavasti aivan kaikki ei sentään ole ostettavissa! Ei kunnia, ei omatunto eikä kaikkien ihmisten henki. Menevä ja rankka tarina, jossa myös ajattelemisen aihetta rahan vallasta ja sen vaikutuksesta ihmisen psyykeen.

Kirja on aivan luettava, pätevä jännäri, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Kovaa syysluettavaa tämän tyylilajin ystäville. Toki lopussa oikeus voittaa ja pahakin saa palkkansa, kuten oikein on. Suosittelen vauhdikkaiden jännäreiden kavereille sekä psykologisista ongelmista näissä yhteyksissä pitäville. Jännittävää syksyä!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...