Nonna Wasiljeff: Loukkupoika

Loukkupoika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

15-vuotias Aaron asuu Loukussa, vankilassa, josta on vain yksi ulospääsy: jotkut päätyvät joskus Loukun Toiselle tasolle. Se on salaperäinen paikka, josta kukaan ei halua puhua.

Toinen epäsuosittu puheenaihe ovat Tomut, Loukun vartijat. Tomuja ei katsota silmiin, heille puhutaan vain kun he kysyvät ja silloinkin vastataan vain kysymykseen. Mitä vähemmän Tomut sinuun huomiotaan kiinnittävät, sen parempi.

Aaron on poikkeus Loukun asukkaiden keskuudessa, sillä hän on syntynyt Loukussa, eikä ole koskaan nähnyt maailmaa Loukun ulkopuolella. Aaron ei tunne isäänsä, äiti taas on viety jo Toiselle tasolle.

Eräänä päivänä Loukkuun tuodaan kuitenkin veljekset, jotka alkavat suunnitella pakoa, ja Aaron sotkeutuu juoniin ja niiden seurauksena päätyy vaikeiden valintojen eteen: pysyäkö yhä Loukussa vai lähteäkö kohti Toista tasoa.

Loukkupoika on jännittävä aloitus uudelle fantasiasarjalle. Aaronin matka on melkoinen trilleri ja jää kirjan lopussa pahasti kesken, joten toivottavasti jatkoa seuraa pian.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...