Kim W. Andersson: Love Hurts

Osta kirja itsellesi

”Kuin makoisa leivos, mutta maistuu kuolemalta, kun puraiset”, kehuu sarjakuvataiteilija kotisivullaan Love Hurts -tarinakokoelmaa. Aika nappiin osunut kuvaus!

Nemi-lehdessä alun perin ilmestyneet, nyt omaksi alppariksi kootut tarinat ovat yhtä aikaa romanttisia, kauhuntäyteisiä ja hauskoja. Mitä jättiläiskokoinen tyttöystävä tekee ollessaan mustasukkainen? Miten petetty taitoluistelija kostaa parilleen? Miten selviät, jos poikaystäväsi ja kaikki muutkin rannalla muuttuvat zombeiksi? Mausteiden suhteet vaihtelevat hieman — veri roiskuu usein, mutta kaikki loput eivät suinkaan ole onnettomia. Miljööt vaihtelevat historialliselta purjelaivalta samuraiden Japaniin.

Englanninkielisestä nimestään huolimatta kokoelma on ruotsinkielinen, enkä ole löytänyt todisteita käännösten olemassaolosta. Kouluruotsilla kuitenkin pärjää!

Jos vielä mietit, katso traileri.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...