Kim W. Andersson: Love Hurts

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Kuin makoisa leivos, mutta maistuu kuolemalta, kun puraiset”, kehuu sarjakuvataiteilija kotisivullaan Love Hurts -tarinakokoelmaa. Aika nappiin osunut kuvaus!

Nemi-lehdessä alun perin ilmestyneet, nyt omaksi alppariksi kootut tarinat ovat yhtä aikaa romanttisia, kauhuntäyteisiä ja hauskoja. Mitä jättiläiskokoinen tyttöystävä tekee ollessaan mustasukkainen? Miten petetty taitoluistelija kostaa parilleen? Miten selviät, jos poikaystäväsi ja kaikki muutkin rannalla muuttuvat zombeiksi? Mausteiden suhteet vaihtelevat hieman — veri roiskuu usein, mutta kaikki loput eivät suinkaan ole onnettomia. Miljööt vaihtelevat historialliselta purjelaivalta samuraiden Japaniin.

Englanninkielisestä nimestään huolimatta kokoelma on ruotsinkielinen, enkä ole löytänyt todisteita käännösten olemassaolosta. Kouluruotsilla kuitenkin pärjää!

Jos vielä mietit, katso traileri.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...