Caroline Gray: Maailman paras isosisko

Maailman paras isosisko

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailman paras isosisko kertoo Lindasta, pienestä onnellisesta karitsasta, jonka elämästä puuttuu vain yksi asia, pikkusisarus. No, eipä aikaakaan, kun tämäkin toive toteutuu ja Linda saakin ei yhtä, ei kahta, ei kolmea, eikä neljää… vaan viisi uutta siskoa ja veljeä.

Kun Linda yrityksistä huolimatta ei onnistu saamaan vauvoista leikkikavereita, alkaa isosiskona olo tuntua tylsältä. Kun vauvat seuraavaksi alkavat aiheuttaa sotkua, melua ja hajua, on isosiskona olo jo kamalaa. Linda alkaa pohtia, kuinka ällöttävästä viisikosta pääsisi eroon. Koska mummu ja pappa, naapurit sekä keräyslaatikot eivät vaihtoehtoina toimi, on pikkukaritsat vietävä postitoimistoon. Kuten arvata saattaa, tämä ratkaisu ei pidemmän päälle tunnu oikealta ja tarina saakin äkkikäännöksen.

Maailman paras isosisko on kiva sekä hauska kirja aiheesta, josta lastenkirjoja tarvitaan. Aina on niitä, jotka unelmoivat isosiskoksi tai -veljeksi tulemisesta, aina niitä, joista pian alkava tai jo alkanut isosisaruus tuntuu hankalalta.

Suosittelen, joskin tarinan läpikäyminen yhdessä lapsen kanssa lienee paikallaan; kierrätyslaatikko kun kuitenkaan ei ole se oikea ratkaisu, mitä ärsyttävään pikkusisarukseen tulee.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 236 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...