Pirjo Hassinen: Mansikoita marraskuussa

Osta kirja itsellesi

Anna, joka kannustaa ja rohkaisee miestään Lassea kokeilemaan siipiään näyttelijänä ja haluaa samalla tyydyttää oman menestyshalunsa. Siinä romaanin alkuasetelma. Näyttelijänuran alkaminen on suuri lähtölaukaus muutoksille, joita tapahtuu Annan ja Lassen suhteessa sekä heissä itsessään.

Julkisuus ja etenkin sen jano on tuhonnut monta suhdetta. Tuntuu, että myös Lassen suhtautuminen julkisuuteen ja näyttelemiseen sumentuu pikkuhiljaa. Näyttelyvaihde ei jääkään enää pelkästään lavalle tai kameroiden eteen, vaan alkaa hallita koko elämää.

Kirjan aikana teatteri- ja näyttelijämaailma tulevat tutuiksi, myös maailman varjoisammat puolet. Tarina saa hurjasti syvyyttä ja loppua kohden ihmissuhteiden rinnalla käyvät yhä kiivaammin omaa taisteluaan ikuiset kiistakumppanit, taide ja raha. Annan siirtyessä pankista teattereiden sponsorinhankkijaksi tämä taisto muuttuu jopa konkreettiseksi näyttämöllä.

Pirjo Hassinen on taitava yksilön ja ihmissuhteiden kuvaaja. Päähenkilönä ja kertojana toimivan Annan luonteenpiirteet, tunnekuohut sekä fyysinen puoli tulevat hyvin tutuiksi. Helppolukuinen, mukaansa tempaava ja varmasti pitkään ajankohtaisena pysyvä kirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...