Pirjo Hassinen: Sano että haluat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Haluan! Halusin lukea tämän kirjan ja nyt haluan kertoa siitä halusta, kuinka toivon muidenkin lukevan tämän, saavan huikean lukuelämyksen.

Kirjassa on ravintola Ruislintu, jossa toimii keittiömestarina Jimi. Jimi on antautunut täysin ruuan valmistukselle, joka hipoo jo taidetta. Ruislinnussa työskentelee myös Essi, jolla on samanlainen suhtautuminen ruokaan kuin Jimillä. Heidän suhdetta käydään läpi koko kirjan, huolimatta siitä, että Essi häviää jo alkumetreillä, mutta pysyy silti mukana viimeisille sivuille asti.

Jimi on perheellinen. Hänen vaimonsa Laura on perhepsykologi, joka toimii kirjassa kertojan roolissa melkein koko matkan. Laura on fiksu nainen, joka on ratkonut monien perheiden ongelmia. Nyt hän on hukassa, kun ongelmat tulevat omaan perheeseen, mutta yrittää silti olla mukana. Jimin ja Lauran pojat, Aapeli ja Tatu saavat sivuroolit.

Essin puolelta tulevat mukaan Essin sisko ja siskon tytär. Kimmo on Essin miesystävä, joka aiheuttaa jännitteitä. Jännitettä on koko kirja täynnä. Millainen on Essin ja Jimin suhde? Mihin Essi katosi ja miksi? Kimmon menneisyys? Selviääkö Laura ja Jimi?

Pirjo Hassisella on erinomainen tarina ja se kieli, jolla se on kerrottu on kerrassaan upeaa!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...