Mira Mallius: Meri-karhun Joulu

Meri-karhun joulu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mira Malliuksen Meri-karhun joulu on kuvakirja joulunvietosta. Minulle hahmot olivat tuntemattomia, mutta he ovat aiemmin esiintyneet Meri-karhun suuri suku -kirjassa.

Meri-karhu ja Frank Flamingo vietävät rauhallista talvea nukkuen. He kuitenkin heräävät, kun heidän pesäänsä törmää joku punapukuinen mies. Kuka muukaan se onkaan, kuin itse joulupukki. Joulupukki on ollut jakamassa lapasille lahjoja, ja tämän lähtiessä jatkamaan matkaa, unohtuu häneltä yksi lahja. Meri-karhun ja Frank Flamingon tehtäväksi jää palauttaa se, tai muuten joku lapsi ei saa joululahjaansa. Tiedossa on retki, jonka aikana ystävykset tutustuvat erilaisiin tapoihin viettää joulua ja oppivat itsekin arvostamaan sitä.

Meri-karhun joulu on lämminhenkinen tarina, joka iskee varmasti parhaimmillaan silloin kun joulun odotus on vahvimmillaan. Mira Malliuksen hahmoista tulee vahvasti mieleen Tuca & Bertie -animaatiosarja. Hahmot ovat samaan aikaan hyvin karrikoituja että yksinkertaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö ne olisi toimivia.

Kokonaisuutena Meri-karhun joulu on hyvä lukukokemus. Se kuljettaa tarinaa eteenpäin kiirehtimättä ja sisältää hauskoja yksityiskohtia.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...