Ryo Mitsuya: Mopsi tuli taloon 1

Mopsi tuli taloon 1

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mopsi tuli taloon on kahtena kirjana ilmestynyt mangasarjakuva, joista itse olen lukenut vasta tämän ensimmäisen osan. Se on strippisarjakuva, joka kertoo koiranpennun tulosta perheeseen. Pieni mopsi kasvaa pikkuhiljaa isommaksi, kehittyy eri asioissa ja samalla sitä yritetään kouluttaa tavoille.

Olen tosiaan ollut jo pitkään erilaisten eläinsarjakuvien fani ja tämäkin oli todella hyvä. Lemmikin omistavan perheen arjesta kertovat tarinat eivät aina toimi kunnolla pitkinä sarjakuvina ja siksi strippimuoto on hyvä valinta tälläkin kertaa. Vaikka normaalisti pidänkin enemmän kissoista, täytyy kyllä myöntää, että osaavat nuo koiranpennutkin olla söpöjä ja ihania.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...