Liisa Sääskilahti: Mummon ja lasten luontokirja : Kotipihan ötökät

Mummon ja lasten luontokirja : Kotipihan ötökät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mummon ja lasten luontokirjan luomisen motivaatio on se perinteinen: kun sopivaa ei löydy, niin tehdään sitten itse. Kirjan taustalla on Liisa Sääskilahti, entinen opettaja ja nykyinen neljän lapsen mummo, joka on myös kuvittanut teoksensa itse.

Kirja kertoo kotipihan ötököistä: muurahaisista, leppäkertuista, perhosista, sarvijaakoista ja niin edelleen. Siinä sivussa tehdään tutuksi luonnon peruskuvioita: elämän kiertokulkua ja eri lajien tärkeyttä kokonaisuuden kannalta. Jokainen eläin on tärkeä: jos pitää pääskyistä ja västäräkeistä, on syytä sietää sääskiä!

Kirja perustuu lastenlasten kanssa vietettyihin kesiin. Se ja viehättävä kuvitus tuovat kirjaan mukavaa lämpöä. Toisaalta kirjoittajan tausta opettajana näkyy myös, tietopuoli on myös tärkeässä osassa. Mummon ja lasten luontokirja on miellyttävä, mukavasti vanhanaikaisen oloinen lasten tarinallinen tietokirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...