Kati Närhi: Mustasuon mysteeri

Osta kirja itsellesi

Orpotyttö Agnes palaa! Saniaislehdon salaisuuksissa hurmannut Agnes on joutunut opiskelemaan Mustasuon sisäoppilaitokseen, jossa hänen äitinsäkin aikoinaan opiskeli. Opinahjo on ankea, eikä Agnes viihdy, mutta ei kestä kauaakaan, kun Agnes jo nuuskii esiin kaikenlaisia mysteerejä selvitettäväksi.

Se suurin mysteeri liittyy surullisiin tyttöihin, joita koulusta silloin tällöin katoaa. Agnes ottaa selvittääkseen, mistä on kyse. Mestarillisena salapoliisina Agnes luonnollisesti ratkaisee mysteerin, mutta joutuu sitä ratkaistessaan itsekin suureen vaaraan.

Mustasuon mysteeri on hauska tarina, jossa tunnelma on kohdallaan. Mustasuo on kieron hauska paikka, samaan aikaan sekä synkkä että hilpeä. Värimaailma on kylmän sininen, kuten ennenkin. Mustasuon mysteeri on nautinnollinen lukukokemus, joka toimii itsekseenkin, mutta aukeaa varmasti paremmin Saniaislehdon salaisuuksiin tutustuneille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...