Kati Närhi: Mustasuon mysteeri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Orpotyttö Agnes palaa! Saniaislehdon salaisuuksissa hurmannut Agnes on joutunut opiskelemaan Mustasuon sisäoppilaitokseen, jossa hänen äitinsäkin aikoinaan opiskeli. Opinahjo on ankea, eikä Agnes viihdy, mutta ei kestä kauaakaan, kun Agnes jo nuuskii esiin kaikenlaisia mysteerejä selvitettäväksi.

Se suurin mysteeri liittyy surullisiin tyttöihin, joita koulusta silloin tällöin katoaa. Agnes ottaa selvittääkseen, mistä on kyse. Mestarillisena salapoliisina Agnes luonnollisesti ratkaisee mysteerin, mutta joutuu sitä ratkaistessaan itsekin suureen vaaraan.

Mustasuon mysteeri on hauska tarina, jossa tunnelma on kohdallaan. Mustasuo on kieron hauska paikka, samaan aikaan sekä synkkä että hilpeä. Värimaailma on kylmän sininen, kuten ennenkin. Mustasuon mysteeri on nautinnollinen lukukokemus, joka toimii itsekseenkin, mutta aukeaa varmasti paremmin Saniaislehdon salaisuuksiin tutustuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 236 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...