Anna-Mari Kaskinen ja Ari Laitinen: Myötätuulta matkallesi

Osta kirja itsellesi

Kun omat sanat eivät tunnu riittäviltä onnitteluun tai myötätunnon osoitukseen, turvaudun usein Anna-Mari Kaskisen koskettaviin runoihin ja lohduttaviin teksteihin. Hänen tuotannossaan on mistä ammentaa; runoja, virsiä, lasten- ja nuortenkirjoja, lehtikolumneja, gospel-lauluklassikkoja. Kirjoja yksin ja yhdessä muiden kanssa on ilmestynyt yli 70.

Myötätuulta matkallesi koostuu Kaskisen merihenkisistä runoista ja kuvataitelija, taideopettaja Ari Laitisen kuvituksesta. Runot rohkaisevat lähtemään matkaan turvallisin mielin. Meri kyllä myrskyää ja muuttuu alati, vuodenajat vaihtuvat – silti Kaskisen runoissa meri on kaikessa mahtavuudessaankin enemmän luottamuksen syli kuin uhka. Rantakalliot kyllä kestävät.

Myötätuulta matkallesi on lumoava lahjakirja monenlaiseen muistamiseen ja onnitteluun, yhtä lailla uudelle ylioppilaalle kuin syntymäpäiväsankarille tai mökkituliaiseksikin. Tohtiipa tämän ostaa ihan itsekin itselleen. Laitisen maalaukset pysäyttävät hetken ja huokuvat kaunista sinisävyistä rauhaa. Vaikka runomieltymykset vaihtelevat paljonkin, mielestäni tällainen selailtavaksi sopiva kirja on usein turvallinen lahjavalinta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Marja-Liisa

Intohimoinen lukija, jolle kirjat ovat elämänmittainen haaste ja ruostumaton rakkaus. Koko kirjo käytössä, runoista dekkareihin ja kaunosta tietokirjallisuuteen. Luettujen pinoa on listattu myös Tuhansia sivuja -blogiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...