Anna-Mari Kaskinen ja Ari Laitinen: Myötätuulta matkallesi

Myötätuulta matkallesi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun omat sanat eivät tunnu riittäviltä onnitteluun tai myötätunnon osoitukseen, turvaudun usein Anna-Mari Kaskisen koskettaviin runoihin ja lohduttaviin teksteihin. Hänen tuotannossaan on mistä ammentaa; runoja, virsiä, lasten- ja nuortenkirjoja, lehtikolumneja, gospel-lauluklassikkoja. Kirjoja yksin ja yhdessä muiden kanssa on ilmestynyt yli 70.

Myötätuulta matkallesi koostuu Kaskisen merihenkisistä runoista ja kuvataitelija, taideopettaja Ari Laitisen kuvituksesta. Runot rohkaisevat lähtemään matkaan turvallisin mielin. Meri kyllä myrskyää ja muuttuu alati, vuodenajat vaihtuvat – silti Kaskisen runoissa meri on kaikessa mahtavuudessaankin enemmän luottamuksen syli kuin uhka. Rantakalliot kyllä kestävät.

Myötätuulta matkallesi on lumoava lahjakirja monenlaiseen muistamiseen ja onnitteluun, yhtä lailla uudelle ylioppilaalle kuin syntymäpäiväsankarille tai mökkituliaiseksikin. Tohtiipa tämän ostaa ihan itsekin itselleen. Laitisen maalaukset pysäyttävät hetken ja huokuvat kaunista sinisävyistä rauhaa. Vaikka runomieltymykset vaihtelevat paljonkin, mielestäni tällainen selailtavaksi sopiva kirja on usein turvallinen lahjavalinta.

Marja-Liisa

Intohimoinen lukija, jolle kirjat ovat elämänmittainen haaste ja ruostumaton rakkaus. Koko kirjo käytössä, runoista dekkareihin ja kaunosta tietokirjallisuuteen. Luettujen pinoa on listattu myös Tuhansia sivuja -blogiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...