David Foenkinos: Nainen, jonka nimi on Nathalie

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ranskalaista kirjallisuutta voi melkein aina kuvailla sanoin keveys, nostalginen ja sensuelli sekä hupsuus. Nainen, jonka nimi on Nathalie on siis ehtaa ranskalaisuutta. Pidin kirjasta ja ahmin sen ennätysvauhtia, mutta silti mietin onko se liiankin kevyt vinkattavaksi. Kuitenkin näin kesän kynnykselle, kevyt romantiikka sopii täydellisesti.

Nainen, jonka nimi on Nathalie alkaa rakkaustarinalla ja loppuu toiseen rakkaustarinaan, molemmissa toisena osapuolina on Nathalie. Tarina kevyellä juonella etenee ja lukujen välissä on pätkiä mm. kuulluista lauluista ja luetuista kirjoista. Kirja pyörii Nathalien ja hänen ihannoinnin ympärillä, lukijalla on päässä kuva ihannenaisesta, vaikkei Nathalien piirteitä edes kuvailla tarkasti. Lisämaustetta kirjaan olisi voinut saada värittämällä tai maustamalla sivuhahmoja enemmän, mutta ote on kaikin puolin keveä koko kirjan ajan.

Nainen, jonka nimi on Nathalie on herkkä rakkaustarina ja kirjaa voi suositella kaikenikäisille romantiikannälkäisille kesäluettavaksi. Kirja on kuin pez-karkki: makea, pieni hetken ilo, mutta ei kuitenkaan ole kenenkään lempimakeinen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...