Lucy Cousins: Nok Nok Nok

Nok Nok Nok

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maisa-kirjojen tekijä vie tällä kertaa lukijat tikkojen maailmaan. Nokkiminen on oleellinen osa tikkojen elämää ja tässä kirjassa nokitaankin paljon. Samalla se tarjoaa lorumaista tekstiä ja paljon värikkäitä kuvia perheen pienimmille katsottavaksi.

Tikkaisä kertoo poikaselleen, että nyt on aika oppia nokkimaan. Poikanen aloittaa kotipuusta ja siirtyy pikkuhiljaa lähimpään taloon. Tämän jälkeen reikiä syntyy vauhdilla joka paikkaan, niiden avulla monet esineet tulevat tutuiksi.

3-vuotiaalle eläimistä kiinnostuneelle pojalle kirja upposi hyvin. Tikan poikasen nokkimat kolot ja niiden etsiminen toi yksinkertaista toiminnallisuutta. Loppusivujen ansiosta se on myös erinomainen iltasatukirja.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 236 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...