Sonia Baretti: Puutarhan linnut

Puutarhan linnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Puutarhan linnut on paksulehtinen kuvakirja, jonka sisään on rakennettu vetoluukut. Nämä vetoluukut ovat siitä hienoja, että niistä on vedettävissä vielä toinenkin luukku.

Kirjan yhdeksän sivua esittelee erilaisia lintuja ja näiden ominaisuuksia. Joka sivulla on oma värimaailmansa, se on hyvä elementti, koska hyvin nuorelle lapselle linnut ovat ehkä liian yleinen aihepiiri: kun jokainen lintu esitetään erivärisessä ympäristössä erottuvat ne toisistaan paremmin. Kirjaan on myös piilotettu yksi erityislintu, jota kirja kutsuu parhaiten piiloutuneeksi linnuksi.

Puutarhan linnut on kiva ensikirja. Sarjassa on ilmestynyt myös Kuka täällä asuu?, joka oli näistä kahdesta ehkä hieman enemmän itsestä parempi. Se esitteli erilaisempia eläimiä ja käytti luukkuja tehokkaammin. Yhtä kaikki Puutarhan linnutkin oli kiva lukukokemus. Saamme nähdä, tarttuuko Nemo sarjan toisiin kirjoihin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...