Francesco Marciuliano: Nuku enemmän : Kissanviisauksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissat välttelevät turhaa stressiä nukkumalla missä ja milloin vain. Kissat käyttäytyvät aivan päättömästi, mutta saavat kaiken anteeksi, koska osaavat näyttää täydellisen viattomilta. Kissat tietävät, että kaikki on yhteistä mutta mikään ei ole kokonaan sinun.

Kissat osaavat elää, joten mikset eläisi kuin kissa.

Kissanviisauksia on täyttä huumoria, ohjeita ei kannata ottaa tosissaan. Elämänohjeista saa kuitenkin mainiot naurut, kun pääsee kuvittelemaan millaista elämä olisi, jos todellakin käyttäytyisimme kuin kissat. Kissaihmisille ehdoton, kaikille muille pelkäksi piristykseksi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...