Francesco Marciuliano: Nuku enemmän : Kissanviisauksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissat välttelevät turhaa stressiä nukkumalla missä ja milloin vain. Kissat käyttäytyvät aivan päättömästi, mutta saavat kaiken anteeksi, koska osaavat näyttää täydellisen viattomilta. Kissat tietävät, että kaikki on yhteistä mutta mikään ei ole kokonaan sinun.

Kissat osaavat elää, joten mikset eläisi kuin kissa.

Kissanviisauksia on täyttä huumoria, ohjeita ei kannata ottaa tosissaan. Elämänohjeista saa kuitenkin mainiot naurut, kun pääsee kuvittelemaan millaista elämä olisi, jos todellakin käyttäytyisimme kuin kissat. Kissaihmisille ehdoton, kaikille muille pelkäksi piristykseksi.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...