Juha T. Hakala: Onnellinen lapsi : Vanhempien kasvatusoppi

Osta kirja itsellesi

Hakalan edellinen kasvatusopas Isän kasvatusoppi kului varmasti monien äitienkin käsissä. No, nyt Hakala on huomioinut äidit alusta pitäen. Käsissä on taas erinomainen teos, jonka lukemista on helppo suositella kaikille vanhemmille.

Tuttuun tyyliinsä Hakala pohdiskelee lastenkasvatusta nykypäivänä. Hakala tekee teräviä huomioita meitä ympäröivästä yhteiskunnasta, peilaa nykypäivää menneisyyden kautta ja kertoo monenlaisia anekdootteja. Aihepiirit kattavat kiusaamisen, pelon ja turvattomuuden, ikävystymisen, uupumuksen, diagnosointivimman — kaikenlaista, mitä nykypäivän kasvatukseen kuuluu.

Olen edelleen tavattoman kateellinen: Hakala kirjoittaa uskomattoman hyvin. Tätäkin kirjaa oli ilo lukea. Asiakin on rautaista. Nopealukuista kirjaa on helppo suositella kiireisemmillekin vanhemmille. Jos luet yhden kasvatusaiheisen kirjan tänä vuonna, olkoon se tämä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...