Juha T. Hakala: Onnellinen lapsi : Vanhempien kasvatusoppi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hakalan edellinen kasvatusopas Isän kasvatusoppi kului varmasti monien äitienkin käsissä. No, nyt Hakala on huomioinut äidit alusta pitäen. Käsissä on taas erinomainen teos, jonka lukemista on helppo suositella kaikille vanhemmille.

Tuttuun tyyliinsä Hakala pohdiskelee lastenkasvatusta nykypäivänä. Hakala tekee teräviä huomioita meitä ympäröivästä yhteiskunnasta, peilaa nykypäivää menneisyyden kautta ja kertoo monenlaisia anekdootteja. Aihepiirit kattavat kiusaamisen, pelon ja turvattomuuden, ikävystymisen, uupumuksen, diagnosointivimman — kaikenlaista, mitä nykypäivän kasvatukseen kuuluu.

Olen edelleen tavattoman kateellinen: Hakala kirjoittaa uskomattoman hyvin. Tätäkin kirjaa oli ilo lukea. Asiakin on rautaista. Nopealukuista kirjaa on helppo suositella kiireisemmillekin vanhemmille. Jos luet yhden kasvatusaiheisen kirjan tänä vuonna, olkoon se tämä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...