Joonas Orava ja Olli Turunen: Osta, vuokraa, vaurastu

Osta kirja itsellesi

Asuntosijoittaminen on suosittu tapa sijoittaa: se on helposti ymmärrettävää, turvallista ja sitä on helppoa tehdä pankin rahoituksella, toisin kuin muita sijoittamisen muotoja. Vuokratulo tarjoaa tasaista kassavirtaa ja lisäksi voi päästä hyötymään asuntojen arvonnoususta.

Aiheesta on kirjoitettu hämmästyttävän vähän: Osta, vuokraa ja vaurastu on tiettävästi ensimmäinen suomalainen kirja asuntosijoittamisesta. Kirja on perusteellinen ja kattava selostus asuntosijoittamisesta. Erityisen hyvin se sopii sijoittajille, joiden tyyli on samanlainen kuin kirjan kirjoittajilla, eli vuokratuloa painottava ja velkavivun aktiiviseen käyttöön perustuva, mutta muunkinlaiset asuntosijoittajat saavat kirjan neuvoista paljon irti.

Kirja on hyvin helppotajuinen ja sopii monentasoisille asuntosijoittajille. Opastus on sen verran yksinkertaista, että aloittelijat pääsevät kärryille, mutta tarjolla on myös niksejä ja ohjeita, joista hyötyvät myös kokeneemmat sijoittajat. Kirjoittajilla on aiheesta paljon kokemusta, sillä he pyörittävät yli 20 sijoitusasunnon bisnestä, ja molemmat ovat toimineet aktiivisesti vuokranantajien järjestöissä.

Jos olet kiinnostunut asuntosijoittamisesta tai harrastat sitä jo, tämä kirja tarjoaa varmasti hyödyllistä tietoa, on asuntosijoitustoimintasi millä tasolla tahansa, mutta erityisesti jos aiot laajentaa sijoituksiasi useampaan kuin yhteen asuntoon. Kannattaa huomata, että asuntosijoittajalle kirjan hankintahinta on verovähennyskelpoinen kulu.

Kirjoittajien blogi kannattaa myös laittaa seurantaan, mikäli aihepiiri kiinnostaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...