Natalie Cox: Ota minut syliin

Ota minut syliin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Charlie inhoaa joulua niin paljon, että siitä saa inhokkilistan. Jouluvihaan saattaa tosin vaikuttaa tuore ex-poikaystävä, joka viettää joulua mieluummin personal trainerin kanssa. Kun koti räjähtää alta, lähtee Charlie murjottamaan maaseudulle Devoniin. Maisemanvaihto kaupungista rustiikkiin ja koiranhoito sieppaa Charlien mukaansa ja joulumielikin löytyy viimeistään eläinlääkärin vastaanotolta.  

Mitä nyt jouluviihteeseen tulee, Ota minut syliin on mukiinmenevä lukukokemus, kuin kermavaahtoa joulukaakaon päällä. Olisin itse toivonut hieman terästystä ja mielekkäämpiä henkilöhahmoja, mutta lemmikkiseikkailut lämmittävät skepitisintäkin mieltä.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...