Fiona Kelly: Pakkolasku

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mystery Club -sarja kertoo kolmesta ystävyksestä: Hollystä, Tracystä ja Belindasta, jotka kutsuvat itseään mysteerikerhoksi. He joutuvat usein tahtomattaan mukaan erilaisiin seikkailuihin.

Tässä kirjassa mysteerikerholaiset ovat lähteneet lomalle Skotlantiin. Siellä he näkevät lentokoneen putoavan metsään. Lentäjää ei kuitenkaan löydy ja selviää, että hän on vienyt mukanaan tuhansien puntien arvosta rahaa. Holly on innokas selvittämään asian ja tytöt joutuvat mukaan seikkailuun.

Luin ensimmäiset osat sarjasta jo ala-asteella, kun sarja oli silloin uusi. Pidän edelleen sarjaa viihdyttävänä ja siksi luen niitä vieläkin satunnaisesti. En ole koskaan pitänyt liian jännittävistä kirjoista, mutta näissä jännittävyyttä ja toimintaa on ainakin itselleni sopivasti.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...