Sandra Brown: Paljon pelissä

Paljon pelissä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Honor on kaksistaan kotona pienen tyttärensä Emilyn kanssa, kun heidät ottaa panttivangiksi joukkomurhaajaksi juuri julistettu Lee Coburn. Coburn kääntää koko talon ylösalaisin etsien jotain Eddieltä, Honorin mieheltä, tämän kuoleman jälkeen jäänyttä esinettä. Esinettä tai tietoa siitä, mitä oikein on tekeillä paikkakunnalla. Eddie menehtyi auto-onnettomuudessa, mutta Coburn kertoo itsestään sekä Eddien onnettomuudesta täysin kaistapäisen tarinan; että hän itse olisi liittovaltion miehiä ja että Eddiellä olisi ollut jotain tekemistä järjestäytyneen rikollisuuden, lahjusten sekä jonkin niin vaarallisen kanssa, että tämä lopulta maksoi hänen henkensä.

Honorista koko tarina kuulostaa ensin täysin kaistapäiseltä, kunnes heitä lähdetään ajamaan takaa heidän jättäessään kotitalonsa ja juttuihin alkaa tulla outoa ja pelottavaa järkeäkin. Pahinta kaikessa on kuitenkin se, että Honorin ja hänen tyttärensä koko menneisyys ja tulevaisuus on nyt Coburnin, tämän tappajaksi, murhaajaksi sekä luopioksi julistetun miehen käsissä. Hän suostuu auttamaan miestä vain pelastaakseen Eddien maineen sekä saadakseen paljastetuksi ne miehet, jotka ovat olleet jo vuosia kaiken takana. Heidät ehkä onkin helpompi saada kiinni, mutta kuka on se, jonka aivot ovat kehitelleet tämän pirullisen ja murhiakaan pelkäämättömän suunnitelman hiottuun täydellisyyteensä?

Sandra Brown on kirjoittanut yli 70 jännitysromaania, joista 20 on suomennettu. Brown noudattaa taattua konseptia; rikoksia ja toimintaa, ripaus erotiikkaa ja ehkä rakkauttakin sekä oikeudenmukaisuuden voitto – ainakin tavallisesti. Niin tälläkin kertaa ja kyllä tämä toimii ihan hyvin sekä mies- että naispuoliselle lukijakunnalle. Tässä siirtyy huomaamattaan Louisianan kuumiin ja kosteisiin öihin jännittämään Honorin ja Emilyn kanssa sekä suremaan miehisen miehen yksinäisyyttä koko korruptio- ja salakuljetusvyyhdin purkauduttua ja asianosaisten jouduttua kärsimään.

Ei tämä nyt mitään suurta kirjallisuutta ole, mutta ihan kelvollista, ovelaa jännitystä ja pientä vetovoimaa kahden aikuisen välillä ja kun juoneen kuuluu sekä korruptio että salakuljetus, löytyy toimintaakin runsaasti etsittäessä varsinaista oikeaa syyllistä sekä pirullisen juonikkaita aivoja kaiken takana.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...