Lucy Dillon: Paritanssia

Osta kirja itsellesi

Entinen kilpatanssija Angelica palaa kotiseudulleeen eronneena ja karanneena. Loiston päivät ovat jääneet taakse, tai niin hän ainakin luulee. Ammatikseen hän alkaa järjestää pienimuotoisia perustanssikursseja aloittelijoille.

Tanssin opetuksen sivussa Angelica kuitenkin tulee järjestäneeksi kipinää myös osallistujien arkeen. Eräs pariskunta on eron partaalla ja tulee kursille terapeuttinsa suosituksesta, järjestääkseen yhteistä aikaa ja harrastuksen itselleen. Toinen pari taas on menossa avioon — tähän liittyykin monenlaista tragediaa ja järjestelyä. Mukana on myös huvikseen alkeiskurssia aina uudelleen käyvä vanhempi pariskunta, joka vain haluaa loistaa esityksillään.

Sivujuonena kirjassa kulkee myös itse kurssien pitopaikka, jonka paikallinen grynderi haluaisi purkaa ja rakennuttaa tilalle ostoshelvetin. Yllättäen tukea löytyykin monelta taholta ja vanha rakennus halutaan suojeltavaksi lähes keinolla millä hyvänsä. Monella kun tuntuu olevan haikean kauniita muistoja vanhoista tanssisessioista. Myös kirjan eräs päähenkilö on tahtomattaan mukana kuvioissa yllättävän tiiviisti.

Kirjailijan esikoisromaani, joka on varsin hyvää viihde- ja ihmissuhdekirjallisuutta tästä lajityypistä pitäville. Mukaan mahtuu parisuhdeongelmia, romantiikkaa, jännittäviä tapaamisia, ihmisten uudelleenarviointia ja Angelica itsekin saa lopulta kokea yllätyksen. Suosittelen tanssista pitäville, ihmissuhteista ja traagisista tarinoista kiinnostuneille viihdyttäväksi ja antoisaksi lukemiseksi. Tässä ei tanssita tähtien kanssa, jokainen on oman elämänsä tähti!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...