Sami Rajakylä: Pätkärunoilija

Osta kirja itsellesi

Pätkärunoilijan päähenkilö on kolmikymppinen Keijo. Hän on töissä Kelassa eikä pidä siitä ollenkaan. Hänen tavoitteensa on tulla runoilijaksi. Naiset ja alkoholi kiinnostavat, mutta samalla tulee harrastettua kuntoilun avulla terveempiä elämäntapoja.

Kirja tarjoaa uudenlaisen ja erilaisen näkemyksen aloittelevan kirjailijan työstä. Keijo ei ole mikään kärsivä taiteilija, muttei myöskään ahkeralla-työllä-tuloksia -tyyppi. Olihan tämä aika kiinnostava kirja, vaikka etukäteen ehdinkin epäillä sen olevan liian miehinen (jota se ei sitten ollutkaan).

Koska päähenkilönä oli (tuleva) runoilija, niin pitihän niitä runojakin olla mukana. Ei niitä paljoa ollut, mutta oli kuitenkin. Vaikka runojen lisääminen tekstin sekaan oli hyvä idea, niin jätin ne silti pääosin lukematta, sillä parin ensimmäisen perusteella ne eivät olleet omaa tyyliäni.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Jonkinlaista sarkasmin tapaista huumoria löysin tästä teoksesta. Ei voi sanoa huononkaan esikoisen olleen, mutta en siihen Hesarin esikoiskisaan olisi nostanut. Oli nopealukuinen välipalakirja, kun asiakseni tutustuin mahdollisimman moneen tämän vuoden esikoisteokseen.Tuskin tulee kovin suurta huomiota saamaan, mutta toivon silti kyllä Sami Rajakylältä jatkoa kirjallisella urallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...