Sami Rajakylä: Pätkärunoilija

Pätkärunoilija

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pätkärunoilijan päähenkilö on kolmikymppinen Keijo. Hän on töissä Kelassa eikä pidä siitä ollenkaan. Hänen tavoitteensa on tulla runoilijaksi. Naiset ja alkoholi kiinnostavat, mutta samalla tulee harrastettua kuntoilun avulla terveempiä elämäntapoja.

Kirja tarjoaa uudenlaisen ja erilaisen näkemyksen aloittelevan kirjailijan työstä. Keijo ei ole mikään kärsivä taiteilija, muttei myöskään ahkeralla-työllä-tuloksia -tyyppi. Olihan tämä aika kiinnostava kirja, vaikka etukäteen ehdinkin epäillä sen olevan liian miehinen (jota se ei sitten ollutkaan).

Koska päähenkilönä oli (tuleva) runoilija, niin pitihän niitä runojakin olla mukana. Ei niitä paljoa ollut, mutta oli kuitenkin. Vaikka runojen lisääminen tekstin sekaan oli hyvä idea, niin jätin ne silti pääosin lukematta, sillä parin ensimmäisen perusteella ne eivät olleet omaa tyyliäni.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...