Frances Ives ja Stephanie Stansbie: Pieni pöllö uskaltaa

Pieni pöllö uskaltaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pieni pöllö uskaltaa on Stephanie Stansbien kirjoittama ja Frances Ivesin kuvittama kuvakirja uusien asioiden opettelusta. Stansbieltä on aikaisemmin julkaistu kaksi muutakin kuvakirjaa, tosin yli kymmenen vuotta sitten, joten tämän kirjan voi sanoa olevan Stansbielle paluu suomennoksiin.

Siinä missä kuvakirjat yleensä loppuvat siihen kun aurinko laskee, tällä kertaa tarina alkaa siitä hetkestä. Pikkupöllö haluaisi katsella tähtiä koko yön, mutta tänään se ei onnistu. Hänen on nimittäin äitipöllön mukaan tarkoitus oppia tänään lentämään.

Lentäminen ei ole Pikkupöllöltä aiemmin onnistunut. Päinvastoin, hän putoaa kerta toisensa jälkeen. Äitipöllö kannustaa ja Pikkupöllökin näkee muitakin eläimiä haasteiden parissa. Lopulta Pikkupöllönkin sinnikkyys palkitaan.

Frances Ivesin kuvitus on hempeää. Se on samaan aikaan hyvin unenomaista, mutta välittää silti tapahtumat hyvin. Pikkupöllö välittää tunteita hyvin niin ilmein kuin asennoin.

Kirjan opetus, uuden asian oppiminen vastoinkäymisistä huolimatta, on todella hyvä ja esitetty sulavasti. Pieni pöllö uskaltaa on kaunis kuvakirja. Se sisältää hyvän opetuksen ja on toimiva kokonaisuus.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...