Jemina Heljakka ja Pauliina Linjama: Pikkupandat päiväkodissa : Satukirja

Osta kirja itsellesi

Harvoin näkee satukirjaa, jolle on mietitty niin yksiselitteinen kohderyhmä kuin Jemina Heljakan kirjoittamassa Pikkupandat päiväkodissa -kirjassa. Päiväkodin aloittaminen on tunnetusti monelle lapselle jännityksen paikka, mutta ei hätää sillä pikkupandat kertovat mitä päiväkodissa tapahtuu – kaikkea hauskaa tietysti! Myös ikävän tunteet ovat normaaleja ja panda-äiti kertookin tarinan siitä, miten päivästä selviää ilman äitiä.

Näin selkeän opettavaiset tarinat tuppaavat usein olemaan aika kuivia kokemuksia, mutta Pauliina Linjaman kuvitukset todellakin nostavat kirjan aivan omalle tasolleen. Suloiset ja ilmeikkäät pandahahmot ovat kuin animaatioelokuvasta hypänneitä. Kaunis ja pehmeä värimaailma tekee kirjasta hyvin miellyttävän selailtavan ja veikkaankin, että lapsi jaksaa kirjan parissa vielä senkin jälkeen kun ensijännitys päiväkodissa on mennyt ohi.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka käyttää vapaa-aikansa mieluusti kirjojen parissa. Sarjakuvat ovat sydäntä lähellä, mutta lukulistalle pääsee säännöllisesti myös tietokirjallisuus, erityisesti muistelmat ja elämäkerrat herättävät kiinnostusta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.