Jemina Heljakka ja Pauliina Linjama: Pikkupandat päiväkodissa : Satukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Harvoin näkee satukirjaa, jolle on mietitty niin yksiselitteinen kohderyhmä kuin Jemina Heljakan kirjoittamassa Pikkupandat päiväkodissa -kirjassa. Päiväkodin aloittaminen on tunnetusti monelle lapselle jännityksen paikka, mutta ei hätää sillä pikkupandat kertovat mitä päiväkodissa tapahtuu – kaikkea hauskaa tietysti! Myös ikävän tunteet ovat normaaleja ja panda-äiti kertookin tarinan siitä, miten päivästä selviää ilman äitiä.

Näin selkeän opettavaiset tarinat tuppaavat usein olemaan aika kuivia kokemuksia, mutta Pauliina Linjaman kuvitukset todellakin nostavat kirjan aivan omalle tasolleen. Suloiset ja ilmeikkäät pandahahmot ovat kuin animaatioelokuvasta hypänneitä. Kaunis ja pehmeä värimaailma tekee kirjasta hyvin miellyttävän selailtavan ja veikkaankin, että lapsi jaksaa kirjan parissa vielä senkin jälkeen kun ensijännitys päiväkodissa on mennyt ohi.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka haluaa sarjakuvien valloittavan maailman. Siinä sivussa tulee luettua myös kaikenlaista muuta kirjallisuutta, josta tietokirjallisuus erityisesti herättää uteliaisuuden: voi kun olisikin mahdollista tietää kaikesta kaikki! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...