Jemina Heljakka ja Pauliina Linjama: Pikkusisko

Pikkusisko

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lautapeleistä tunnetun Tactic-peliyhtiön tuotantoon lukeutuu myös suositut Lumo Stars -pehmoeläimet. Nämä ovat suloisia suurisilmäisiä eläimiä. Sarjan eläimistä löytyy myös kuvakirjoja. Pikkusisko on sarjan neljäs osa.

Jemina Heljakan kirjoittama ja Pauliina Linjaman kuvittama Pikkusisko käsittelee aihetta, kun perheeseen tulee uusi vauva.

Pandasisarukset Pan ja Daa lähtevät leikkimään. Palatessaan leikeistä, heitä odottaakin valtava yllätys: heidän pikkusisar onkin syntynyt. Se onkin iso muutos, mikä ei tunnu vanhemmista sisaruksista aina kivalta. Pääseekö äitipandan syliin enää, kun vauva on tullut? Pitääkö olla aina hiljaa, kun vauva nukkuu niin paljon?

Näitä pelkoja hälvennetään ja niiden vastapainoksi esitetään kivoja asioita. Tämä on tärkeä aihe ja sitä on käsitelty hyvin.

Kirjasta jää hieman vaikutelma että se olisi liian lyhyt. Tämä johtuu varmasti siitä, että kaikille sivuille ei ole laitettu kuvitusta. Kun muu kuvitus on hyvin vetovoimaista, pelkkää tekstiä sisältävät sivut tuntuvat tyhjiltä.

Linjaman kuvitus on värikästä ja vetovoimaista. Se kaappaa hyvin Lumo-sarjan pehmoeläinten ominaisuudet.

Pikkusisko on kiva kuvakirja ja suositeltavaa erityisesti tilanteessa jossa perheeseen on tulossa uusi vauva.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...