Jemina Heljakka ja Pauliina Linjama: Uusi ystävä : satukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aikaisemmin tänä vuonna ilmestynyt Pikkupandat päiväkodissa -kirja ilahdutti kauniilla kuvituksellaan ja rohkaisevalla viestillään. Onneksi kirja ei jäänyt ainokaiseksi vaan Jemina Heljakan ja Pauliina Linjaman pikkupandoista näyttää kehkeytyvän oikein mainio kirjasarja.

Ensimmäisessä kirjassa pandakaksoset voittivat jännityksensä ja tutustuivat ensimmäistä kertaa päiväkotiin. Toisessa osassa hahmokavalkadi laajenee ja kaksoset oppivat tutustumaan vieraisiin lapsiin, erikoiselta näyttävä jääkarhunpoikanen ei nimittäin ole mikään tavallinen näky kaksosten päiväkodissa. Onneksi pandaäidillä on jälleen kerran opettavainen tarina lapsuudestaan, joka auttaa kaksosia toimimaan uudessa tilanteessa.

Erilaisuuden kohtaaminen on haastava teema näinkin nuorille suunnatussa kirjassa, mutta Heljakka ja Linjama selviytyvät haasteesta hyvin. Uudet hahmot ovat persoonallisia ja sympaattisia, ja Linjaman kuvitukset ovat jälleen kerran omassa luokassaan. Uusi ystävä on mainio jatko-osa esikoiskirjalle ja uskoisin erityisesti ujon lapsen hyötyvän kummastakin kirjasta suuresti.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka haluaa sarjakuvien valloittavan maailman. Siinä sivussa tulee luettua myös kaikenlaista muuta kirjallisuutta, josta tietokirjallisuus erityisesti herättää uteliaisuuden: voi kun olisikin mahdollista tietää kaikesta kaikki! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...