Jemina Heljakka ja Pauliina Linjama: Uusi ystävä : satukirja

Osta kirja itsellesi

Aikaisemmin tänä vuonna ilmestynyt Pikkupandat päiväkodissa -kirja ilahdutti kauniilla kuvituksellaan ja rohkaisevalla viestillään. Onneksi kirja ei jäänyt ainokaiseksi vaan Jemina Heljakan ja Pauliina Linjaman pikkupandoista näyttää kehkeytyvän oikein mainio kirjasarja.

Ensimmäisessä kirjassa pandakaksoset voittivat jännityksensä ja tutustuivat ensimmäistä kertaa päiväkotiin. Toisessa osassa hahmokavalkadi laajenee ja kaksoset oppivat tutustumaan vieraisiin lapsiin, erikoiselta näyttävä jääkarhunpoikanen ei nimittäin ole mikään tavallinen näky kaksosten päiväkodissa. Onneksi pandaäidillä on jälleen kerran opettavainen tarina lapsuudestaan, joka auttaa kaksosia toimimaan uudessa tilanteessa.

Erilaisuuden kohtaaminen on haastava teema näinkin nuorille suunnatussa kirjassa, mutta Heljakka ja Linjama selviytyvät haasteesta hyvin. Uudet hahmot ovat persoonallisia ja sympaattisia, ja Linjaman kuvitukset ovat jälleen kerran omassa luokassaan. Uusi ystävä on mainio jatko-osa esikoiskirjalle ja uskoisin erityisesti ujon lapsen hyötyvän kummastakin kirjasta suuresti.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka käyttää vapaa-aikansa mieluusti kirjojen parissa. Sarjakuvat ovat sydäntä lähellä, mutta lukulistalle pääsee säännöllisesti myös tietokirjallisuus, erityisesti muistelmat ja elämäkerrat herättävät kiinnostusta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.