Steve Antony: Kiitos, herra Panda

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Steve Antonyn herra Panda tuli minulle tutuksi toissa vuonna ihastuttavan Herra panda leipoo -teoksen myötä. Tuolloin karhuherra oli leipomispuuhissa. Leipomusten valmistuminen kuitenkin otti oman aikansa, eivätkä ystävät jaksaneet odottaa – pingviiniä lukuun ottamatta.

Tällä kertaa herra Panda tahtoo antaa ystävilleen lahjoja. Käy kuitenkin hieman hassusti, kun jokainen lahjoista osoittautuu jollakin tapaa saajalleen epäsopivaksi. Herra Panda ei kuitenkaan lannistu vaan jatkaa lahjomistaan viimeiseen saakka, sillä ei niinkään tärkeintä ole lahjan sisältö, vaan siihen kuuluva kaunis ajatus. Ja muistaahan lopulta eräs ystävistä sen kaikista tärkeimmän, pienen mutta niin kultaisen sanan kiitos.

Herra Panda -kirjat, jotka ovat kasvaneet jo kuuden kirjan sarjaksi, ovat kerrassaan mainioita. Suomennoksia tosin on vasta kaksi, mutta lisää lienee tulossa, toivottavasti ainakin. Kirjojen yksinkertaisuus mitä niin tarinaan, kuvitukseen kuin tekstiinkin tulee, tekee niistä sopivia jo pienillekin katselijoille ja kuuntelijoille. Ehdotonta plussaa on, että näitä lueskelee aikuinenkin mielellään. Pisteitä siis ropisee ainakin tältä suunnalta.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...