Minna Roininen: Pimeänkutojat

Pimeänkutojat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alma elää epätyydyttävässä avioliitossa fyysikkomiehensä Simonin kanssa. Simon on pikkutarkka, vähän pitkästyttävä ihminen, jolla on pieniä erikoisuuksia: hän ei oikein pidä nukkumisesta.

Almalle selviää miksi Simon ei pidä nukkumisesta, kun Simonin unet tulevat osaksi Almankin elämää. Tilanne käy suorastaan vaaralliseksi, kun Alman on selvitettävä, miksi epämääräinen vakuutuskauppias väittää Simonin kuolevan piakkoin ja ratkaistava, miten Simonin saa pelastettua.

Unimaailmaan sijoittuva trilleri on asetelmaltaan kiehtova. Aivan kotimaisen kauhun terävimpään A-sarjaan se ei nouse, mutta viihdyin kyllä Alman seikkailujen parissa, vaikka tarinassa tiettyä sekavuutta ja hämäryyttä olikin – toki unimaailmaan sijoittuvan tarinan ei täysin johdonmukainen tarvitse ollakaan.

Kirja ilmestyi pari vuotta sitten Kirjalabyrintin julkaisemana nimellä Unohdetut ovet sekä perinteisenä romaanina että interaktiivisena syväromaanina, jossa lukija saa tehdä valintoja. Tämä julkaisu on perinteinen romaani; en tiedä, onko tässä jotain sisällöllistä tai toimituksellista eroa edelliseen painokseen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...