Minna Roininen: Pimeänkutojat

Pimeänkutojat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alma elää epätyydyttävässä avioliitossa fyysikkomiehensä Simonin kanssa. Simon on pikkutarkka, vähän pitkästyttävä ihminen, jolla on pieniä erikoisuuksia: hän ei oikein pidä nukkumisesta.

Almalle selviää miksi Simon ei pidä nukkumisesta, kun Simonin unet tulevat osaksi Almankin elämää. Tilanne käy suorastaan vaaralliseksi, kun Alman on selvitettävä, miksi epämääräinen vakuutuskauppias väittää Simonin kuolevan piakkoin ja ratkaistava, miten Simonin saa pelastettua.

Unimaailmaan sijoittuva trilleri on asetelmaltaan kiehtova. Aivan kotimaisen kauhun terävimpään A-sarjaan se ei nouse, mutta viihdyin kyllä Alman seikkailujen parissa, vaikka tarinassa tiettyä sekavuutta ja hämäryyttä olikin – toki unimaailmaan sijoittuvan tarinan ei täysin johdonmukainen tarvitse ollakaan.

Kirja ilmestyi pari vuotta sitten Kirjalabyrintin julkaisemana nimellä Unohdetut ovet sekä perinteisenä romaanina että interaktiivisena syväromaanina, jossa lukija saa tehdä valintoja. Tämä julkaisu on perinteinen romaani; en tiedä, onko tässä jotain sisällöllistä tai toimituksellista eroa edelliseen painokseen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...