Mika Kähkönen: Pimeimmät tunnit

Pimeimmät tunnit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Salla Helmeri on nuori nainen, joka on vaikeiden elämänvaiheiden jälkeen eronnut miehestään. Hän alkaa saada outoja sähköposteja: lähettäjä on tuntematon ja piiloutuu omituisen nimen taakse. Salla ei kuitenkaan voi jättää viestejä huomiotta, sillä niiden sävy on kovin henkilökohtainen ja uhkaava. Miksi viestit näyttävät lähetetyn jo kaksi vuotta sitten, jolloin Sallan elämässä oli vaikeinta?

Salla päättää ottaa selville, kuka on häntä piinaava häirikkö, ja mitä tämä oikeastaan tietää hänen elämästään.

Pimeimmät tunnit on varsin omaperäinen jännitysromaani. Juonen kuljetus vaatii aluksi lukijalta vähän tarkkuutta, kun kerronta kulkee eri aikatasoissa, mutta pian tarina lähtee kulkemaan ihan mielenkiintoisena. Loppuun on ladattu parikin yllätystä.

On vain pakko todeta, että hieman tiukempi toimittaminen olisi parantanut tätä kirjaa rutkasti; nyt kerronnassa on epäuskottavuuksia ja jokin tahattomasti koominenkin kohta. Kielivirheitä tekstiin on jäänyt ihan luvattoman paljon. Kokonaisuutena se on silti ihan lukukelpoinen jännäri.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Tuijan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...