John Brunner: Players at the Game of People

Osta kirja itsellesi

Mitä tekisit, jos saisit kaiken, mitä ikinä haluat? Vastineeksi joutuisit vain tekemään pieniä tehtäviä – joista et edes muista mitään jälkeenpäin – jollekin tuntemattomalle taholle, josta et oikeastaan tiedä mitään?

Stand on Zanzibar -klassikon kirjoittajan vähemmän tunnettu teos kertoo Godwin Harpinshieldistä, jonka elämä on juuri tällaista. Hyvään elämään tulee vain paha särö, kun Godwin joutuu kohtaamaan rekrytoimansa tytön äidin ja kyseenalaistamaan oman elämäntapansa.

Players at the Game of People on kummallinen kirja, joka alkaa jokseenkin epämääräisesti, mutta kiristää otettaan loppua kohden vahvasti. Selityksiä rakastavalle lukijalle se on taatusti turhauttavaa luettavaa, sillä Brunner pitää lukijan ankarasti pimennossa loppuun asti yhden jos toisenkin asian suhteen. Tämä epämääräisyys on kuitenkin tarinalle tärkeää. Kiehtova romaani, muuta en osaa sanoa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...