Hugleikur Dagsson: Popular Hits

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomessa suursuosion räävittömillä tikku-ukkosarjakuvillaan saavuttanut islantilainen Hugleikur Dagsson iskee nyt kyntensä pop-musiikin maailmaan. Hugleikur on antanut mielikuvituksensa liihotella melko vapaasti tuttujen hittikappaleiden nimien ja tekstikatkelmien ympärillä. I Saw Her Standing There ja Come Together tarkoittivat Beatlesille tuskin ihan samaa kuin Hugleikurille (ainakin toivon niin), Beat It, Like a Virgin ja Oops, I Did It Again lienevät myös alkujaan tarkoitettuja vähän toisenlaisiin konteksteihin. Myös muutama alkuperäisteosta kiltimpi assosiaatio Hugleikurin mieleen on juolahtanut: mitä sinulle tulee mieleen kappaleesta Anarchy in the UK?

Hugleikur Dagssonin kirjat jakavat tunteita, eikä kaikkien kuulu niitä suvaita — sen verran ruokottomia ja makaabereja juttuja niissä on. Parhaimmillaan Hugleikur on kuitenkin kuoliaaksinaurattaja vailla vertaa. Siispä huonon ja mauttoman huumorin ystävien (minäkin tunnen teitä monia!) kannattaa vilkaista tätäkin pientä vihkosta.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...