Hugleikur Dagsson: Sallittu kaikille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tänä poliittisen korrektiuden aikakaudella Hugleikur Dagssonin kaltaiset koomikot tulevat esiin entistäkin tehokkaamin räävittömällä shokkikomediallaan. Kysyntää tälle selvästi on, sillä Dagssonilla on yli kahdeksantoista vuoden ura tällaisten teosten parissa ja hänen kirjojaan on jo yksin Suomessa myyty yli 70 000 kappaletta.

Sallittu kaikille on yksinkertainen ja pieni kirjanen, joka yhdistelee pilakuvia ja parin paneelin sarjakuvia. Yksinkertaiset vitsit nojaavat pitkälti räävittömyyteen ja yllättäviin vastauksiin.

Aiheissa vilahtaa jalkapallo – varmaankin Islannin jalkapallomenestyksen seurauksena. Valtaosa muusta materiaalista sisältää epäilyttäviä seksiasioita. Vitsit eivät mene siitä, mistä aita on matalin, mutta vyötäröä läheskään kaikki eivät ylitä.

Sallittu kaikille -teosta ei voi suositella varauksetta. Jotta tästä kirjasta voi pitää, pitää olla ihminen, jolle mikään ei ole pyhää. Sellaiselle ihmiselle kirjasta irtoaakin muutama kelpo naurahdus, muiden lienee parempi kiertää kaukaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...