Hugleikur Dagsson: Sallittu kaikille

Osta kirja itsellesi

Tänä poliittisen korrektiuden aikakaudella Hugleikur Dagssonin kaltaiset koomikot tulevat esiin entistäkin tehokkaamin räävittömällä shokkikomediallaan. Kysyntää tälle selvästi on, sillä Dagssonilla on yli kahdeksantoista vuoden ura tällaisten teosten parissa ja hänen kirjojaan on jo yksin Suomessa myyty yli 70 000 kappaletta.

Sallittu kaikille on yksinkertainen ja pieni kirjanen, joka yhdistelee pilakuvia ja parin paneelin sarjakuvia. Yksinkertaiset vitsit nojaavat pitkälti räävittömyyteen ja yllättäviin vastauksiin.

Aiheissa vilahtaa jalkapallo – varmaankin Islannin jalkapallomenestyksen seurauksena. Valtaosa muusta materiaalista sisältää epäilyttäviä seksiasioita. Vitsit eivät mene siitä, mistä aita on matalin, mutta vyötäröä läheskään kaikki eivät ylitä.

Sallittu kaikille -teosta ei voi suositella varauksetta. Jotta tästä kirjasta voi pitää, pitää olla ihminen, jolle mikään ei ole pyhää. Sellaiselle ihmiselle kirjasta irtoaakin muutama kelpo naurahdus, muiden lienee parempi kiertää kaukaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...