Hugleikur Dagsson: Tässä ei ole mitään vitsiä!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Islantilainen Hugleikur Dagsson on iskenyt kyllä niin nauruhermoon, että ei uskoisi, jos ei kokeile. Erittäin yksinkertaiset, tikku-ukkomaiset piirrokset eivät säästä ketään eikä mitään. Vaikka ne ovat paikoin ihan perverssejä, niin kyllä saa hihitellä ihan koko kirjan edestä.

Kirjasta nauttiessa pysähtyy välillä miettimään, kuinka sitä voikin niin yksinkertaisilla piiroksilla kertomaan niin paljon. Uskomaton taito. Nokkelan hirveät tekstit vielä kruunaavat kaiken.

Sarjakuvakirja on käteen sopiva, selkeillä piirroksillaan ja sujuvan kamalalla teksteillään. Siis, jos ei ole herneen vetäjä, niin tällä kirjalla voi hauskuuttaa itseään ja muitakin. Posket tulee kipeiksi !

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...