Hugleikur Dagsson: Tässä ei ole mitään vitsiä!

Osta kirja itsellesi

Islantilainen Hugleikur Dagsson on iskenyt kyllä niin nauruhermoon, että ei uskoisi, jos ei kokeile. Erittäin yksinkertaiset, tikku-ukkomaiset piirrokset eivät säästä ketään eikä mitään. Vaikka ne ovat paikoin ihan perverssejä, niin kyllä saa hihitellä ihan koko kirjan edestä.

Kirjasta nauttiessa pysähtyy välillä miettimään, kuinka sitä voikin niin yksinkertaisilla piiroksilla kertomaan niin paljon. Uskomaton taito. Nokkelan hirveät tekstit vielä kruunaavat kaiken.

Sarjakuvakirja on käteen sopiva, selkeillä piirroksillaan ja sujuvan kamalalla teksteillään. Siis, jos ei ole herneen vetäjä, niin tällä kirjalla voi hauskuuttaa itseään ja muitakin. Posket tulee kipeiksi !

Jos haluat maistiaisia, katso lukunäyte.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tuommoista naurettavaa lukemista kaipaisi arkea piristämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...