Hugleikur Dagsson: Kuvitetut klassikot

Osta kirja itsellesi

Taas yksi kirja, joka käsittelee kirjallisuuden klassikoita vitsikkäästi. Tällä kertaa puuhassa on Hugleikur Dagsson, joka on aikaisemmin kaltoinkohdellut omalla tavallaan popmusiikkia Popular hits -kirjoissaan.

Huumoria siis revitään tulkitsemalla kirjallisuusklassikoita kaksimielisesti ja vitsikkäästi. Paikoitellen vitsit osuvat ja naurattavat, ihan joka kerta ei onnistu ja muutamasta tapauksesta on tainnut vitsi pudota matkasta käännöksen yhteydessä.

Muutamat naurut tästä kyllä saa. Kirjan suositushinta on 12 euroa, mikä on mielestäni perin paljon. Kirja on melkoisen pieni läpyskä ja vaikka sivuja on Atenan mukaan 90, kuvia on painettu vain joka toiselle sivulle. Niinpä Kuvitetut klassikot selailee läpi noin kolmessa minuutissa. Suosittelen selailemaan tämän kaupassa tai kirjastossa läpi, ellei sitten ole kova Hugleikur-fani.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...