Minna Miao: Prokrastinaatio : aloittamisen vaikeus ja miten se voitetaan

Prokrastinaatio

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tätä kirjaesittelyä ennen tarkistin sähköpostini, vilkaisin sosiaalisen median lävitse ja eksyin Youtuben lyhytvideoihin. Kadotin turhuuteen puoli tuntia aikaa, mikä teki aloittamisesta entistä vaikeampaa. Asiaa helpotti ainoastaan, että Prokrastinaatio-kirjan kirjoittanut Minna Miao aloitti esipuheensa hyvin samalla tyylillä. Ehkä en ollut yksin hidastelemassa toimeen ryhtymistä.

Kirja opettaa ymmärtämään prokrastinaatiota, tunnistaa oikea hetki aloittaa ja huomioimaan prokrastinaation hyödyt ja hinnan. Itselleni arvokkaimmaksi opetukseksi kirjasta oli sen kappale, joka käsitteli hyväksyvää tietoista läsnäoloa (mindfulness). Sen kautta kykenin asettamaan prokrastinaation oikeisiin puitteisiin ja tarkastelemaan sitä itseäni tuomitsematta.

Prokrastinaatio on Minna Miaon kolmas kirja. Miaon kirjoitustyyli on tiivistä, informatiivista ja selkeää. Miao käyttää paljon esimerkkejä omasta toimistaan ja pyrkii luomaan yhteyttä lukijaansa.

Kaiken kaikkiaan Prokrastinaatio on hyvä opas vaivasta kärsiville. Se on myös ihan arvokas opas luettavaksi, jos haluaa kehittyä yksilönä tehokkaammaksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...