Michael Scholten: Quentin Tarantino : elämä ja elokuvat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Quentin Tarantino on aikamme kulttiohjaaja, jonka jokainen ohjaus ja käsikirjoitus saa niin median kuin yleisön polvilleen. Quentin Tarantino on itse elokuvafani ja ja hänen elokuvansa ovat väkivaltaisia, hauskoja ja viihdyttäväksi tehty – kuin fanilta faneille.

Scholten on kirjoittanut mielenkiintoisen teoksen Tarantinon elokuvista sekä elämästä. Kirja koostuu lähteistä, eikä tekijä ole ollut suoraan yhteydessä tai haastatellut asianosaisia. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyy Tarantinon teoksista sekä hänen henkilökohtaisesta matkastaan yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ja varmasti erikoisimmista ohjaajista.

Quentin Tarantino : elämä ja elokuvat on hyvin kirjoitettua ja mielenkiintoista luettavaa. Samalla pääsee miettimään ovatko kulttiohjaajan elokuvat liiallisen väkivaltaisia vai rahanarvoista viihdettä ja mitä elokuvamaailmasta puuttuisi ilman Tarantinoa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...