Niina With: Rahtilaivalla Brasiliaan : vuorotteluvapaalla Etelä-Amerikassa

Rahtilaivalla Brasiliaan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Niina With otti töistään vuorotteluvapaata ja lähti noin viideksi kuukaudeksi reppureissaamaan Etelä-Amerikkaan. Menomatkan sinne hän meni rahtilaivalla. Eniten aikaa perillä hän vietti Brasiliassa ja Argentiinassa, mutta kävi myös Boliviassa ja Uruguayssa. Pidin kiinnostavimpina Brasilian karnevaaleista ja Amazonilla käynnistä kertovia osuuksia.

Kirja on kiinnostava ja nojatuolimatkailuun oikein oivallinen kirja, kuten matkakertomukset yleensä muulloinkin ovat. Tämä ei aiheuttanut itselleni välitöntä tarvetta päästä Etelä-Amerikkaan, enemmän innostuin matkaamisesta rahtilaivalla.

Alun perin kirjan tekstit on ilmeisesti lähetetty sähköpostilla tai muuten netin kautta Suomeen tutuille. Se näkyi niiden kirjoitustyylissä ja olisin niiltä osin kaivannut vähän enemmän toimittamista kirjaksi koottaessa.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...