Maarit Gunnervall: Retkelle aurinkoon

Retkelle aurinkoon

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja Retkelle aurinkoon on pienille lapsille suunnattu pahvisivuinen kirja. Tarina on runomuodossa ja siinä kerrotaan tytöstä, joka pakkaa tarvikkeita mukaan kesäretkelle.

Kuvitus on värikäs ja toteutettu kollaasitekniikalla. Itse pidän kuvituksesta vähän enemmän kuin itse tarinasta.

En ole henkilökohtaisesti kovin suuri pahvikirjojen ystävä. Materiaalina se toimii kuitenkin hyvin pienimmillä lukijoilla, jotka usein käsittelevät kirjoja miten sattuu. Siitä voi kuitenkin antaa plussaa, että kirja on kehittyneempi sekä tekstin että kuvien puolesta kuin pahviset kirjat yleensä ovat.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...