Jari Järvelä: Romeo ja Julia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

En erityisemmin pidä rakkausromaaneista, mutta Jari Järvelän Romeo ja Julia on erilainen. Sitä ei ole millään lailla imelletty, pikemminkin se on karvas, suolainen ja väkevä.

Etukäteen minua valistettiin kertomalla, että tämä kirja on kamala, mutta en antanut sen millään lailla hätkähdyttää. Kamala ja kamala, no onhan se sitä, jos tutkii asiaa pelkästään juonen kannalta.

Joskus on kirjoja, joissa juoni jää sivuun, koska teksti, sanojen käsittely nousee juonen yli. Teksti ei noudata mitään pilkkusääntöjä ja muutenkin se on juuri sellaista, että väkisinkin nousee koko ajan kirjailijan nauravat kasvot esiin.

Tämä on hiukan erilainen Romeo ja Julia, mutta suosittelen silti, sillä lukukokemuksena varsin mielenkiintoinen, paikoitellen jopa erittäin hauska. Esimerkkinä se, kun “Romeo ja Julia” kesken kaiken kauheuden leikkivät nauriilla, pannen nauriit laskemaan mäkeä 🙂

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...