Nicola Kinnear: Saanko tulla leikkimään?

Saanko tulla leikkimään?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Saanko tulla leikkimään? on kolmas Nicola Kinnearilta suomennettu teos. Maailmalla hänen teoksensa ovat olleet ehdolla lastenkirjapalkintoihin.

Kirjassa on Jere-koira, joka leikkii mielellään yksin. Hän asuu rannalla itsekseen ja saa päättää itse omista leikeistään. Yhtenä päivänä hän kuitenkin kokee yllätyksen: joku muukin on rannalla. Tämä joku on Pepi-hylje, joka puolestaan haluaa ennen kaikkea leikkikaverin.

Saanko tulla leikkimään? on kiva tarina rajoista, ystävystymisestä ja erilaisuudesta. Pepi on raivostuttavuudessaan ihastuttava hahmo; hän kun yksinkertaisesti vain tunkee joka paikkaan Jeren perään. Tunkeilevaa käytöstä ei ihan välttämättä allekirjoittaisi hyväksyttäväksi, mutta kirjassa se silti toimii hauskasti.

Kirjan sivut on kauniisti kuvitettuja. Parhaimmillaan nämä kuvitukset ovat, kun ne täyttävät koko aukeaman, jolloin Kinnearin taide pääsee oikeuksiinsa. Saanko tulla leikkimään? on hauska lastenkirja. Sitä voisi suositella eritoten lapsille, jotka eivät halua kokeilla uusia asioita.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 244 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...