Robert A. Wilson: Schrödinger’s Cat Trilogy

Osta kirja itsellesi

Schrödingerin kissa -trilogia eli Universe Next Door, Trick Top Hat ja Homing Pigeons on jonkinlaista jatkumoa Illuminatus!-kirjoille. Yleinen mielipide pitää Illuminatusta parempana, mutta minä olen eri mieltä: Schrödingerin kissa iski lujempaa.

Kolme kirjaa kertovat samoista henkilöistä rinnakkaisissa todellisuuksissa. Kvanttifysiikka, salaliittoteoriat, seksi ja vainoharhat lyövät kättä hulppeassa sirkuksessa, joka määrittelee todellisuutta uusiksi minkä ehtii.

Kaaoksen ja sekavuuden keskeltä paljastuu varsin nokkelia oivalluksia, jotka herättänevät lukijassa ajatuksia. Kirja on paikoin jopa yhteiskuntakriittinen. Schrödingerin kissa on tajuntaa laajentavaa luettavaa, parhaimmillaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...