Robert A. Wilson: Schrödinger’s Cat Trilogy

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Schrödingerin kissa -trilogia eli Universe Next Door, Trick Top Hat ja Homing Pigeons on jonkinlaista jatkumoa Illuminatus!-kirjoille. Yleinen mielipide pitää Illuminatusta parempana, mutta minä olen eri mieltä: Schrödingerin kissa iski lujempaa.

Kolme kirjaa kertovat samoista henkilöistä rinnakkaisissa todellisuuksissa. Kvanttifysiikka, salaliittoteoriat, seksi ja vainoharhat lyövät kättä hulppeassa sirkuksessa, joka määrittelee todellisuutta uusiksi minkä ehtii.

Kaaoksen ja sekavuuden keskeltä paljastuu varsin nokkelia oivalluksia, jotka herättänevät lukijassa ajatuksia. Kirja on paikoin jopa yhteiskuntakriittinen. Schrödingerin kissa on tajuntaa laajentavaa luettavaa, parhaimmillaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...