Tiina Nopola: Siiri ja villi taapero

Siiri ja villi taapero

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siirin äiti löytää varastosta laatikon, jossa on Siirin vauvatavaroita. Laatikosta löytynyttä tuttia pitää heti mennä näyttämään pikku-Otolle. Otoltakin löytyy vauvatavaroita: oma tutti, lastenvaunut, vauvan pitsimyssy. Kun Otto tokaisee mahtuvansa vielä vaunuihin, Siiri saa idean: pikku-Otto voisi ryhtyä Siirin vauvaksi!

Siiri lähtee pikku-Otto vaunuissa kauppaan. Kun iso-Otto ja keski-Otto tulevat vastaan, he eivät tunnista pikku-Ottoa. Siiri jättää pojat vahtimaan “serkkuaan” sillä välin kun käy kaupassa. Otot ihmettelevät, miten pikkuinen on kovasti pikku-Oton näköinen. Iso-Otto menee tökkimään vauvaa, mutta vauvapa puree tätä sormesta! Pojat pakenevat, ja sillä välin pikku-Otto hipsii kärryistä karkuun.

Kun Siiri palaa kaupasta, kärryt ovat tyhjät ja alkaa kova etsintä, kun vauva on kadonnut. Minne villi taapero on kadonnut?

Siiri-kirjat ovat hyvää luettavaa leikki-ikäisille, eikä tämä uusin ole poikkeus. Nelivuotias tyttäreni piti kirjasta kovasti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...