Tiina Nopola: Siiri ja villi taapero

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siirin äiti löytää varastosta laatikon, jossa on Siirin vauvatavaroita. Laatikosta löytynyttä tuttia pitää heti mennä näyttämään pikku-Otolle. Otoltakin löytyy vauvatavaroita: oma tutti, lastenvaunut, vauvan pitsimyssy. Kun Otto tokaisee mahtuvansa vielä vaunuihin, Siiri saa idean: pikku-Otto voisi ryhtyä Siirin vauvaksi!

Siiri lähtee pikku-Otto vaunuissa kauppaan. Kun iso-Otto ja keski-Otto tulevat vastaan, he eivät tunnista pikku-Ottoa. Siiri jättää pojat vahtimaan ”serkkuaan” sillä välin kun käy kaupassa. Otot ihmettelevät, miten pikkuinen on kovasti pikku-Oton näköinen. Iso-Otto menee tökkimään vauvaa, mutta vauvapa puree tätä sormesta! Pojat pakenevat, ja sillä välin pikku-Otto hipsii kärryistä karkuun.

Kun Siiri palaa kaupasta, kärryt ovat tyhjät ja alkaa kova etsintä, kun vauva on kadonnut. Minne villi taapero on kadonnut?

Siiri-kirjat ovat hyvää luettavaa leikki-ikäisille, eikä tämä uusin ole poikkeus. Nelivuotias tyttäreni piti kirjasta kovasti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...