Mika Pesonen: Sijoituspokkari : Säästäjästä sijoittajaksi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kokenut sijoittaja Mika Pesonen kirjoitti 2011 kirjan Säästäjästä sijoittajaksi, jossa neuvottiin sijoittamisen perusteissa. Kallis, kovakantinen kirja ei vain ole aivan paras keino tavoittaa tällaisen kirjan kohderyhmää. Niinpä samasta materiaalista koottiin Sijoituspokkari, joka tarjoaa samat tiedot edullisemmassa ja helpommin lähestyttävässä paketissa.

Jos ei harrasta minkäänlaista sijoittamista, vaan makuuttaa ylimääräisiä rahojaan vain pankkitilillä, tekee erinomaisen sijoituksen, kun ostaa (tai lainaa kirjastosta) tämän kirjan. Sijoituspokkarin neuvoilla saa varmasti rahansa pankkitiliä parempaan paikkaan. Sijoittaminen ei ole vain rikkaiden etuoikeus, vaan kenen tahansa, jolla on edes viisikymppiä tai satanen kuussa ylimääräistä, kannattaa miettiä sijoitusasioita hetkisen. Pienikin summa poikii mukavasti ajan kanssa.

Sijoituspokkari esittelee helppotajuisesti tavallisimmat sijoituskeinot: korkosijoitukset, osakkeet ja rahastot. Myös muita sijoituksia, sijoitusvakuutuksia ja sijoitushuijauksia sivutaan. Kirja ei ole pelkkää hehkutusta, vaan sijoituksiin liittyviä riskejäkin käsitellään. Kirja onkin vankka tietopaketti, jonka luettuaan tietää, millaisia mahdollisuuksia on tarjolla ja on paljon paremmin varustettu keskustelemaan vaikkapa pankin sijoitusneuvojan kanssa. Jos et tiedä sijoittamisesta mitään, nyt kannattaa tarttua toimeen, sillä sijoittaminen on pitkän aikavälin puuhaa ja mitä aikaisemmin aloittaa, sitä parempi on lopputulos.

Kirjassa ei yksittäisiin rahastoihin tai rahastoyhtiöihin puututa, mutta mainittakoon vinkkinä, että Seligson tarjoaa kustannuksiltaan edullisia rahastoja, jotka sopivat hyvin kuukausisäästäjälle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...