Anna Härmälä: Sinä päätät itse, Jori

Sinä päätät itse, Jori

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jori on koira, joka rakastaa kylpeä itse tekemässään mönjässä. Kylpyankka alkaa kuitenkin väittää, että mönjä on kamalan inhottavaa. Ankan ohjeiden perusteella Jori alkaa rakentaa kylpylää, josta tulee hieno ja siisti. Sinne vieraaksi tulleille koirille kelpaa kuitenkin paremmin Jorin oma mönjä.

Pidin kirjaa mukavana ja opettavaisena. Se kertoo tarinan oman pään pitämisestä, että aina ei kannata antaa muiden määräillä ja sanoa toisten mieltymyksiä huonoiksi. Kuvituksen tyyli on kiva ja siinä on vähän samaa henkeä kuin joissakin Katja Tukiaisen taideteoksissa, joista olen pitänyt.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...