Marjo Kaartinen: Spiritistinen istunto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Spiritistiset istunnot eli seanssit olivat kuuminta hottia 1890-luvulla ja Suomessakin kävi pari nimekästä meediota eli Madame d’Esperance ja Capriello Faustino. Kuoleman jälkeisen elämän mysteeri ja kuolleiden rakkaiden viimeiset sanat ovat aina kiehtoneet ihmisiä.

Marjo Kaartisen teos Spiritistinen istunto dokumentoi meedioiden seanssit sekä kertoo kaiken, mitä Madame d’Esperancen mystisestä nuoruudesta ja hänen voimiensa jatkuvasta epäilyistä sekä charmantista Faustinuksesta ja hänen matkijastaan on kerrottavana.

Spiritismi on kiinnostavaa, uskoi siihen tai ei, Kaartinen kirjoittaa seansseista ja meedioista objektiivisesti. Kirjasta huokuu tarkka ja mielenkiintoinen tutkimustyö ja lopputulos on taidokas. Spiritistinen istunto ei ainakaan kirjana ole humpuukia.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...