Christopher Dell: Noituus, magia & okkultismi : kuvitettu historia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Noituus, magia & okkultismi vie noituuden alkulähteille. Miksi ja miten ihmiset ovat ruvenneet harrastamaan noituutta ja miten se on muotoutunut ja kestänyt tähän päivään saakka? Kirjassa kierretään koko maailma ympäri ja mukaan on saatu magian historian vaikuttavimmat henkilöt.

Teos on gootin unelmien kahvipöytäkirja. Kirja on iso ja täynnä upeaa kuvitusta. Aiheita käsitellään tietoiskumaisesti parilla kappaleella. Sisältö on monipuolinen mutta kirjan lukee nopeasti, joten aiheesta kiinnostuneet saavat kirjavan tietopaketin. Syvällisempää katsausta aiheista saa etsiä muualta, mutta upeinta kirjassa on kuvitus.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...