Sam Christer: Stonehengen perintö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuhat vuotta druideja vanhempi kultti suorittaa uhrirituaalin Stongehengessä ja pian tämän jälkeen tunnettu aarteenetsijä Nathaniel Chase ampuu itsensä jättäen pojalleen Gideon Chaselle kryptisen viestin selvitettäväksi. Viestiä ratkoessaan Gideon ajautuu mukaan isänsä menneisyyteen ja tutkimaan salaista kulttia jotka vaikuttavat vielä tänäkin päivänä. Kuinka syvälle salaliiton juuret oikein ulottuvat?

Hahmot ovat eläviä ja heidän suhteensa toisiinsa ovat kirjan parasta antia. Niin Gideon Chase kuin wiltshireläinen poliisi Megan Baker ovat molemmat mielenkiintoisia henkilöitä ja heidän keskinäinen dialoginsa on toimivaa.

Salaliittolaisten henkilöllisyys pidetään näppärästi salassa puhuttelemalla heitä kulttinimillään, jolloin lukija jää miettimään kuka kukin voisi olla. Juoni seuraa alkuasetelmansa uskottavuutta: mikäli juonen alkuasetelma on lukijasta hyväksyttävissä määrin uskottava, tarina säilyttää samanlaisen linjan kautta kirjan.

Kirjan salaliiton jatkuvasti syventyessä lukija joutuu kääntämään sivuja jatkuvasti kiihtyvään tahtiin nähdäkseen loppuratkaisun. Sam Christerin Stonehengen perintö sopii niille, jotka nauttivat Dan Brownin tuotosten henkisistä kirjoista, jotka pursuavat mysteereitä, salaseuroja ja kryptisiä arvoituksia.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...