Ally Carter: Suloinen huijari

Suloinen huijari

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suloisen huijarin päähenkilönä on 15-vuotias varkaaksi kasvatettu Katarina. Hän on jo periaatteessa siirtymässä normaaliin elämään, kunnes kohdalle tulee isompi keikka. Hänen isäänsä syytetään asiattomasti varkaudesta, jolloin Katarinan ja hänen ystäviensä tehtävänä on hankkia jonkun muun varastamat taulut niiden edelliselle omistajalle takaisin.

Tämä ei oikeastaan ole tyyliltään mikään nuorten dekkari, vaikka teema sinne suuntaan viittaakin. Itse määrittelisin kirjan ennemmin nuortenkirjaksi, jolla vain sattuu olemaan erikoisempi teema.

Juoni oli todella kiinnostava ja henkilöhahmot olivat sopivan erilaisia. Välillä etenemisvauhti oli aika nopea ja paikoitellen olisinkin kaivannut syventymistä hahmoihin tai tapahtumiin vähän enemmän. Kokonaisuus oli kuitenkin toimiva ja pidin kirjasta.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...