Seppo Jokinen: Mustat sydämet

Mustat sydämet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Komisario Koskinen on Australiassa. Hän on siellä juoksemassa maratonia kolmen kollegansa kanssa. Ei ihan pääse vielä juoksuaan loppuun, kun saa kuulla suomeksi huudon: Kyse on ihmisen elämästä! Kunnon poliisi Koskinen ei saa rauhaa ja siitä se sitten alkaa; toinen maraton, kun joutuu tai pääsee selvittelemään, mistä oikein on kysymys.

Koskinen tapaa joukon suomalaisia, aikoja sitten Suomesta Australiaan muuttaneita. Heitä asuu siellä sun täällä, joten reissataanpa sitten sen rikoksen perässä tai sen takia. Kaikkea mahdollista tulee vastaan. On kadonneita ihmisiä, on hämärissä oloissa kuolleita ja on Mustia sydämiä. Tässä tapauksessa on kyse kadonneista jalokivistä, mutta ymmärtäisin myös niin, että jollain vaan voi olla musta sydän…

Kun Koskinen häärää Australiassa, hänen työtoverinsa Ulla on hyvä apu ja tuki Suomessa. Ulla ratkoo ihan muita ongelmia, mutta samaan syssyyn auttaa Koskista. Australiassa huseeraava rikollinen onkin aloittanut uransa jo Suomessa ja pikku hiljaa vyyhti alkaa aueta.

Seppo Jokinen ottaa taas lukijansa leppoisaan tyyliinsä, mässäilemättä väkivallalla. Hän kertoo ihmisistä ja heidän tekemisistään ja samalla saadaan aimo annos kuvausta Australiasta.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...