Juha Laitalainen: Tahdon! : Suomalaisia hääkuvatarinoita

Tahdon!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalaisille merkittävin tilaisuus turvautua ammattikuvaajaan ovat häät. Viime vuosina suosiotaan on kasvattanut dokumentaarinen hääkuvaus, jossa koko hääpäivä kuvataan kuvajournalistiseen tapaan aina valmisteluista hääjuhlan loppuun asti.

Tahdon! on ensimmäinen suomenkielinen kirja aiheesta. Sen on kirjoittanut pitkän linjan ammattilainen Juha Laitalainen, joka on erikoistunut nimenomaan dokumentaariseen hääkuvaukseen. Tahdon! on erinomainen kirja, joka palvelee monia eri tarpeita.

Kirja on pakollista luettavaa kenelle tahansa, joka suunnittelee tekevänsä hääkuvauksia, joko työkseen tai kaverin pyynnöstä. Kirjasta saa varmasti uusia, hyödyllisiä oivalluksia. Suosittelen kirjaa lämpimästi myös kaikille, jotka ovat menossa naimisiin ja miettivät hääkuvausta: tämän kirjan luettuaan osaa valita kuvaajan paremmin ja tietää paremmin, mitä odottaa ja mitä on mahdollista tehdä.

Kirjan runsas hääaiheinen kuvitus tekee siitä mielenkiintoista selailtavaa myös niille, jotka suunnittelevat häitä tai muuten vain pitävät häistä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...