Juha Laitalainen: Tahdon! : Suomalaisia hääkuvatarinoita

Osta kirja itsellesi

Suomalaisille merkittävin tilaisuus turvautua ammattikuvaajaan ovat häät. Viime vuosina suosiotaan on kasvattanut dokumentaarinen hääkuvaus, jossa koko hääpäivä kuvataan kuvajournalistiseen tapaan aina valmisteluista hääjuhlan loppuun asti.

Tahdon! on ensimmäinen suomenkielinen kirja aiheesta. Sen on kirjoittanut pitkän linjan ammattilainen Juha Laitalainen, joka on erikoistunut nimenomaan dokumentaariseen hääkuvaukseen. Tahdon! on erinomainen kirja, joka palvelee monia eri tarpeita.

Kirja on pakollista luettavaa kenelle tahansa, joka suunnittelee tekevänsä hääkuvauksia, joko työkseen tai kaverin pyynnöstä. Kirjasta saa varmasti uusia, hyödyllisiä oivalluksia. Suosittelen kirjaa lämpimästi myös kaikille, jotka ovat menossa naimisiin ja miettivät hääkuvausta: tämän kirjan luettuaan osaa valita kuvaajan paremmin ja tietää paremmin, mitä odottaa ja mitä on mahdollista tehdä.

Kirjan runsas hääaiheinen kuvitus tekee siitä mielenkiintoista selailtavaa myös niille, jotka suunnittelevat häitä tai muuten vain pitävät häistä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.